Wij zoeken fitte bezorgers, die goed geld willen verdienen!

Wat doe je als Hoody-bezorger?

Als Hoody-bezorger verdien je geld met het bezorgen van producten bij jou om de hoek. Je werkt wanneer het jou uitkomt en je bent sportief bezig! Ideaal toch? 🚴 Jij ontvangt in je biker-app een melding als het pakketje klaar ligt om op te pikken. Via de handige biker-app word je genavigeerd naar je bestemmingen. Meer winkels in 1 bestelling betekent ook meer omzet voor jou! 💶

Sportief geld verdienen!

Bezorger - bijverdienen

Flexibel bijverdienen

Je kunt werken wanneer het jou uitkomt. Je bent sportief bezig op de fiets, ontdekt de leukste plekjes en verdient ook nog eens goed bij!

Bezorger - meer winkels

Meer winkels = meer verdienen

Jij ontvangt in de handige biker-app een melding als het pakketje klaar ligt om op te pikken. Hoe meer winkels iets voor jouw hebben klaarliggen, hoe meer je verdient!

Bezorger - Held

Word de held van jouw buurt

Je buren zullen superblij zijn met jou als hun personal assistent. Je zult dan ook stralend je werk doen. De fooi gaat natuurlijk 100% naar jou!

Veelgestelde vragen

Hoeveel verdien ik?

Dit hangt af per bestelling. Meld je aan als bezorger en je ontvangt meer informatie.

Hoe oud moet ik zijn?

Minimaal 15 jaar om in loondienst voor Hoody te komen werken. Mocht je als freelancer willen starten, dan moet je minimaal 18 jaar zijn.

Wat heb ik nodig?

Een fiets, een mobiele telefoon en een bankrekening.

Hoeveel uur per week moet ik werken?

Dit mag je helemaal zelf bepalen!

Kan ik Hoody combineren met Uber Eats of Deliveroo?

Uiteraard! Je kunt zelfs de Hoody app aanzetten tegelijkertijd met andere bezorgapps, om zo meer orders per uur te krijgen! Daarnaast kun je met Hoody juist ook veel overdag werken, omdat wij niet afhankelijk zijn van maaltijden.

Moet ik lang wachten in de winkels?

Nee! Wachten hoeft bij ons gelukkig nooit 🙂 Hoody bezorgt geen warme maaltijden, alleen maar producten zoals kleding, boeken, chocolade, etc. Winkels zetten de producten eerst klaar, daarna krijg jij pas een bericht. Zo kun je veel meer orders per uur doen dan bij andere bezorgplatformen.

Start met geld verdienen!

Hoody is op zoek naar jou! Wil jij lekker verdienen, sportief werk doen en dat ook nog eens in de buurt? Laat je e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

jkhk

Hoody gaat binnenkort live. Meld je alvast aan om er als eerste bij te zijn!